LOKALER
sodertuna-slott-gnesta-brollopsmagi-brollop

SÖDERTUNA SLOTT, SÖRMLAND

Fantastiskt vackra Södertuna Slott i Sörmland beläget vid Frösjön. Pampiga salar med vackra dekorationer. Känn er som kungligheter!

KATRINELUNDS SKÄRGÅRDSKROG, NÄRKE

Katrinelunds Gästgiveri & Sjökrog utanför Örebro med nära till vattnet. Fantastisk miljö med fantastisk mat, med i White Guide
orenas-slott-brollop-brollopsmagi

ÖRENÄS SLOTT, SKÅNE

Barockslott från sekelskiftet med magisk miljö. 115 rum varav 10 i slottet, de andra i den nybyggda hotellanläggningen. Nogrannt utvalda råvaror från lokala producenter.
venngarn-brollop-brollopsmagi-slott-sigtuna

WENNGARN, UPPLAND

Wenngarn Slott nära till Stockholm-Uppsala-Arlanda. En miljö där historiens vingslag aldrig är långt borta. I sekler har det odlats frukt och grönt i slottets köksträdgård.

SKOKLOSTER, UPPLAND

Skoklosters slott är en av Europas mest suggestiva och häpnadsväckande miljöer. Slottet är det största privatpalats som någonsin har byggts i Sverige. En unik miljö för ert bröllop!
dalaro-skans-brollop-brollopsmagi-stockholm-skargard

DALARÖ SKANS, SÖRMLAND

En unik festmiljö i Stockholms skärgård, hit tar du dig med båt från Dalarö. En plats som måste upplevas.
loka-brunn-brollop-brollopsmagi-inspiration-plats

LOKA BRUNN, VÄRMLAND

Ett av Sveriges främsta spaanläggningar är det berömda Loka Brunn. Den perfekta platsen för firandet av livets alla högtider och festligheter. En helhet med kyrka, festlokal & boende.

HOOKS HERRGÅRD, UPPLAND

Alla högtider är värda att firas – På Hooks Herrgård. Underbar mat & fantastiskt miljö där det firats bröllop i över 90 år. Varför inte ett klassiskt herrgårdsbröllop?
tylosand-hotell-strand-brollop-brollopsmagi

TYLÖSAND, HALLAND

Milsvida stränder som sträcker sig längre än ögat kan se. Ett av Sveriges kändaste hotell med stor kapacitet. Ett bröllop med modern touch i popkonstens tecken.